Komfort ved ankomst

 

Det å komme frem til en varm hytte er veldig behagelig, man slipper å bli møtt med kalde møbler, kaldt sengetøy og minstemann slipper å tilbringe fredagskvelden i parkdressen. Siden hytta er varm når man kommer, kan man konsentrere seg om det man drar på hytta for, nemlig hyttekosen.

 

En ring hytta varm løsning er enklere og billigere en hva mange tror. Det man trenger for å komme i gang er en Ring Hytta Varm Start Pakke, tilleggsutstyr etter behov og DEFA sin HyttaMi tjeneste. Dermed kan du ganske enkelt gi beskjed til hytta at varmen skal gå på før du setter deg i bilen og du kommer frem til en ferdig oppvarmet hytte.

 

Kveldsantrekk på hytta?

 

I hytte uten Ring Hytta Varm I hytte med Ring Hytta Varm

 

Det finnes en rekke gode varme klær på markedet i dag, eller kanskje er du en av de heldig hvor noen i familien er flittige med strikkepinnene. Men har du en ring hytta varm løsning trenger du ikke ha på deg de varmeste klærne når du kommer frem. Siden hytta allerede har kommet opp i en komfortabel temperatur, kan du rett og slett gå litt mere lettkledd, være litt mere avslappet og nyte samværet med familie og venner. Er det ikke det man tross alt drar på hytta for å gjøre?

 

Er dette naturlig innhold i senga på hytta?

 

Varmeteppe Skinnfell Varmeflaske

 

Mange opplever at det å gå til sengs den første kvelden på hytta er en hustrig opplevelse. Og det er ikke gjort i en håndvenning å få opp varmen i hele hytta, mange benytter både varmelaken, skinnfeller og varmeflasker for å gjøre det litt mere behagelig. Men det trenger ikke være slik. Har man en ring hytta varm løsning er mye gjort før man kommer frem til hytta.

 

 

Nattdrakt på hytta?

 

I hytte uten forvarming I hytte med forvarming

 

Hvis du kjenner deg igjen i bildet til venstre bør du vurdere en ring hytta varm løsning. Da slipper du å bekymre deg over hvor mye du skal ha på deg når du skal gå til sengs. Siden oppvarmingen av hytta skjer før du kommer frem, vil du oppleve har varmen "setter" seg i hytta mye tidligere. Det er tross alt ikke bare luften inne som skal varmes opp, men hele bygningsmassen. Gulv, vegger, tak, møbler, bøker, kort sagt skal alt bli like varmt før varmen setter seg. Først da oppleves det som om hytta er god og varm.

 

Ring hytta varm er mye enklere enn hva mange tror. Man trenger ikke all verden med utstyr for å komme igang og kanskje er det nok å få kontroll på 2 - 3 panelover. Vi har løsninger som passer for korte, lange, lave, høye, store og små hytter. Vi har til og med en løsning som passer for din hytte.

ShareThis

 

Ønsker du å montere selv, eller la en elektriker gjøre jobben?

Vi har løsninger som passer ditt behov.

 


       
 
             
 

DEFA Base Unit DIY

DEFA Home Base Unit PRO
 

Markedets beste "gjør det selv" løsning.

Enkel montering, og mange muligheter.

 

For nybygg og rehabilitering. 

Monteres av en elektriker

 

 

 

 

Smart fjernstyring via sms, internett og app for iPhone og Android

 

Fjernstyring og overvåking av varme, temperatur og alarm skjer over GSM-nettet, man trenger ikke internettforbindelse på hytta får å få til dette. Alle våre nye produkter lar seg fjernstyre via apper for smarttelefoner. Gjennom enkle og oversiktlige styringspaneler har du full kontroll med din installasjon.

  

 

Enklere enn dette kan det ikke bli. Samtidig som du til enhver tid kan går inn og sjekke tingenes tilstand på hytta, vil våre produkter varsle deg hvis noe skulle oppstå:

 

Fare for frost

Siden det er kaldt i Norge store deler av året og en stor bekymring for mange hytteeiere er frostskader, våre løsninger varsler ved fare for frost. Disse temperaturgrensene bestemmer du selv.

Strømbrudd

Det er ganske mange strømbrudd i Norge, men heldigvis er de aller fleste veldig korte og ikke farlige. Alle DEFA-sentraler har innebygd backupbatteri slik at du blir varslet ved strømbrudd. Du blir også varslet når strømmen er tilbake.

Batterinivå på sensorer

Alle eksterne, trådløse sensorer og detektorer driftes av vanlige batterier og systemet varsler deg automatisk når det er på tide å bytte batterier.

Innbrudd

Alle DEFA sentraler kan brukes som en enkel alarm, skulle en av detektorene bli utløst vil du automatisk bli varslet.

 

Kontakt oss:

 

 

 

HyttaMi på sosiale medier