Tilbehør til DEFA Base Unit DIY

 

DEFA Base Unit Socket

Dette er vår trådløse stikkontakt som passer sammen med DEFA Base Unit / SmartBase. Med denne kan man skru av og på varme, lys og andre elektriske apparater. Den er beregnet for en maksbelastning på 16A, noe som tilsvarer 3600W. Ved hjelp av romvelgeren bestemmer du hvilket rom den skal tilhøre.

 

DEFA Base Unit Trådløs temperaturføler

Dette er vår nye trådløs temperaturføler beregnet for både inne- og utendørs bruk sammen med DEFA Base Unit og Smartbase. Med denne kan du avlese reell temperatur i det rommet den plasseres, eller du kan koble til den medfølgende temperaturproben og lese av temperaturen på den. I kombinasjon med trådløse stikkontakter kan den også brukes for å temperaturstyre varmen. Du kan bruke inntil 7 stk trådløse temperaturfølere sammen med en Base Unit eller SmartBase. Ved hjelp av romvelgeren bestemmer du enkelt hvilket rom den skal tilhøre.

 

DEFA Base Unit Motion

Motion er vår nye bevegelsesdetektor for DEFA Base Unit eller SmartBase. Den er utrolig liten og lett å plassere. Motion gjør det enkelt for deg å montere en innbruddsalarm på hytta. Du kan plassere den på både rett vegg og i hjørne ved å bruke medfølgende brakett. Ved utløst alarm vil den sende deg en melding.Bevegelsesdetektoren driftes av 2 stk AAA batterier. (Følger med) Siden den driftes av batterier vil den sende deg en melding ved lavt batterinivå.

 

DEFA Base Unit Magnet

Magnet er vår nye magnetkontakt for DEFA Base Unit og SmartBase. Den er liten og lett å plassere. Magnet gjør det enkelt å sikre utsatte dører og vinduer. Ved utløst alarm vil den sende deg en melding. Magnetkontakten driftes av 2 stk AAA batterier. (Følger med) Siden den driftes av batterier vil den også sende deg en melding ved lavt batterinivå.

Magnetkontakten følger ikke med i tilbudet.

 

DEFA Base Unit Smoke

Dette er vår nye trådløse røykdetektor beregnet for bruk sammen med DEFA Base Unit, Smartbase og Base Unit PRO. Røykdetektoren knyttes sammen med ditt DEFA Home-system på en enkel måte, og vil gi deg en ekstra trygghet ved at du får en varsling på SMS og/eller epost hvis alarmen utløses. Detektoren fungerer som en vanlig røykdetektor når den ikke er innmeldt til din baseenhet. Dersom du har flere detektorer installert utløses samtlige detektorer slik at alle i huset kan høre alarmen. Ved å trykke på knappen på én av detektorene, vil kun den detektoren som oppdaget røyken varsle videre, sånn at du enkelt kan finne ut hvilken detektor som ble utløst. Røykvarsleren er alltid operativ så lenge batteriet er satt i. Batteriet har en forventet levetid på ca 36 måneder, og du vil få et varsel på SMS og/eller epost når batteriet begynner å bli dårlig.

 

 

ShareThis