SmartCharge 4A

 

SmartCharge er verdens enkleste batterilader. Da vi utviklet SmartCharge ønsket vi å gjøre det trygt og enkelt å lade batteriet. 

Den gjenkjenner batteriet du kopler den til og tilpasser ladingen til batteriets ladenivå, størrelse og til temperaturforholdene rundt, kun ved hjelp av en knapp - av eller på.

 

 

Norsk Designråd har gitt SmartCharge prisen "Design for alle": "Laderen til DEFA er skoleeksempelet på at design for alle ikke handler om å lage hjelpemidler for enkeltgrupper. Her har bedrift og designer tenkt helhetlig på brukervennlighet og endt opp med en løsning som gjør livet lettere for absolutt alle", sier prosjektleder Thea Mehl i Norsk Designråd, som deler ut Design for alle-prisen sammen med Deltasenteret. Les mer.

 

Tilpasser batteriet automatisk

DEFA SmartCharge gjenkjenner batteriet du kopler den til og tilpasser ladingen til batteriets ladenivå, størrelse og til temperaturforholdene rundt uten at det er fare for overladning.

Kun en knapp; av eller på

Fest klemmene på batteriets poler, sett kontakten i et støpsel og trykk inn påknappen. SmartCharge tar hånd om resten! På displayet ser du når jobben er gjort.

 

Funksjonelt display

SmartCharge har et brukervennlig display med baklys for økt lesbarhet. På displayet kan man enkelt lese av statusen på batteriet. Det er også mulighet for å velge høyere ladestrøm for batterier som krever dette.

 

 

Kompakt

 

SmartCharge er enkel, liten og lett med integrert løsning for oppbevaring av ledninger. Kablene kveiles og festes på undersiden og polene festes enkelt på sidene.

 

 

 

 

Enkelt og trygt

SmartCharge gjør det trygt å lade den er kortsluttningssiker og gnistsikker.

 

 

 

Multifunksjonell

SmartCharge kan kobles opp mot en rekke tilleggselementer som vil gi nyttige funksjoner.

 

 

 

 

 

 

I bruk

Verdens enkleste

Fest klemmene på batteriets poler, sett kontakten i et støpsel og trykker inn på-knappen, SmartCharge tar hånd om resten ved og gjenkjenne batteriet du kopler den til og tilpasser ladingen til batteriets ladenivå. SmartChargeTM egner seg for alle 12VBLY/SYRE batterier (også AGM og GELbatterier). Det er også mulighet for å velge høyere ladestrøm for batterier som krever dette.

 

Lading

Når batteriladeren starter vil den iverksette en batterianalyse. Diodelysene vil da vandre opp og ned over batterisymbolet på displayet i 5 sekunder. Deretter vil blinkende lysdioder vise at ladingen pågår. Når batteriet er fullt lyser alle diodene i batterisymbolet og batteriladeren kan kobles fra. Hvis laderen ikke kobles fra batterietnår det er fullt oppladet, går laderen i dvale – som vises ved at alle lys-diodene pulserer sakte.

Hvis det oppdages en feil når som helst under prosessen, går laderen over i feilstatus. Dette vises ved at varseltrekanten blinker rødt. Alle ladesekvenser stoppes.

 

Teknisk

 

Størrelse og vekt Teknisk data
Størrelse: 210/90/54 Type: 701515
Vekt: 0,735 Batterispesifikasjon: 12V/4–120 Ah
    Inngang: 230V vekselstrøm 50–60 Hz
    Strømforbruk: 60W
    Utgangsspenning: 14.4V/14.7V
    Utgangsstrømstyrke: 4A (maks.)
    Tilbakestrøm: I-forbruk <1 m
    AIP klasse: IP 65

 

SKU: 701515
Price: 699.00 NOK
Lager: 20+

Relaterte produkter

399,-
399,-
399,-
399,-
499,-