DEFA HyttaMi - den smarte måten å styre varmen på

 

 

Hyttami.no er blitt markedets beste ring hytta varm tjeneste for fjernstyring av strøm, varme og alarm i norske hytter. Vi sørger for at våre kunder kommer frem til en ferdig oppvarmet hytte og at de tilenhver tid har kontroll med sitt hytteparadis.

 

Hyttami.no er en abonnementbasert tjeneste og omfatter GSM-abonnementet som står i styringsproduktet, kostnader i forbindelse med bruk av produktet, samt tilgang til den enkleste og mest effektive måten for fjernstyring og overvåkning av strøm, varme og alarm i hytta di.

 

HyttaMi gir deg en trygg og sikker løsning med full kontroll av varme og alarm på din hytte. Det er svært enkelt å fjernstyre og overvåke både varme, temperatur og alarm via internett, telefon og sms.

 

Siden vi startet med fjernstyring av varme i 2003 har vi hatt klokketro på å lage løsninger som gjør det så enkelt som mulig for våre kunder å ha kontroll med varmen på sin hytte hjemmefra. Derfor var vi tidlig ut med å koble sammen den tradisjonelle "ring hytta varm" løsningen med bruk av sms, internett og etterhvert app for smarttelefoner. Resultatet er Hyttami.no, markedets beste tjeneste for fjernstyring av strøm, varme, alarm og kamera. 

 

 

Ring hytta varm med internett:

 

Som HyttaMi kunde kan du bruke våre enkle og oversiktlige styringssider på hyttami.no. Her har du full kontroll over din hytte. Fra hyttami.no kan du blant annet:

 

  • skru av/på varme og alarm i nåtid eller fremtid
  • sjekke status
  • administrere varslings- og alarmlister
  • administrere forhåndsgodkjente brukere m.m

Ring hytta varm med app:

 

Som HyttaMi kunde med Base Unit eller Base Unit Pro kan du bruke vår enkle og oversiktlige app DEFA Link for iPhone eller Android som styringsverktøy. Her har du full kontroll over din hytte.

 

  • skru av/på varme og alarm
  • sjekke status
  • administrere varslings- og alarmlister
  • administrere trådløst tilbehør
   
   

 

Hyttami.no er en abonnementbasert tjeneste og omfatter GSM-abonnementet som står i styringsproduktet, kostnader i forbindelse med bruk av produktet, samt tilgang til den enkleste og mest effektive måten for fjernstyring og overvåkning av strøm, varme og alarm i hytta di. HyttaMi gir deg en trygg og sikker løsning med full kontroll av varme og alarm på din hytte.

 

Viktigst av alt; Ring hytta varm tjenesten har vært en del av det norske hyttelivet siden 2003 og vi har hjulpet over 25.000 hytteeiere med å finne en løsning slik at de kan komme frem til en ferdig oppvarmet hytte.

 

ShareThis

 

Ønsker du å montere selv, eller la en elektriker gjøre jobben?

Vi har løsninger som passer ditt behov.

 


       
 
             
 

DEFA Base Unit DIY

DEFA Home Base Unit PRO
 

Markedets beste "gjør det selv" løsning.

Enkel montering, og mange muligheter.

 

For nybygg og rehabilitering. 

Monteres av en elektriker