Fordeler med HyttaMi

 

 

Eier du hytte eller feriebolig, er det mange fordeler med en ring hytta varm-løsning som den DEFA tilbyr. Våre løsninger for strømstyring gjør at du kan være helt sikker på at hytta di står trygt, selv om du er flere timer unna.

 

Se for deg en varm og lun hytte, en ladestasjon langt unna en travel arbeidsuke. Bare noen times kjøring til nå, og du har heldigvis husket alt som stod på lista. Eller har du?

 

Hytta ligger en full tank hjemmefra, overlatt til vær, vind og inntrengere. Hva om strømmen har gått og isen ligger i rørene og ikke i fryseren? Om temperaturen er under null ute, hva klarer ovnene å oppnå inne? Og hva om du har hatt gjester som ikke en gang var invitert?

 

Det skal mye ved og tålmodighet til for å fyre opp et kaldt hus og en like kald familie. Dette trenger ikke å bli en god helg. Men løsningen kan ligge i lomma di.

 

Med DEFA Smartbase kan du med få tastetrykk sette på varmen før du reiser, og vel fremme kan du innta en temperert hytte, uten å ha fyrt en eneste fuktig kubbe. Du kan heller lade batteriene.

 

Med DEFA Smartbase kan ditt andre hjem trygt stå alene og kjølig møte farene.

 

Tre viktige sikkerhetstiltak gjør det mulig:

 

1. Strømbruddsvarsling
Med strømbruddsvarsling vet du når strømmen går på hytta. Vi sender deg beskjed med en gang DEFA Smartbase mister sin driftsspenning. Slik unngår du at en fryser blir full av lommevarm mat eller at varmepumpa ikke virker. Du kan sette inn nødvendige tiltak før noe går galt. Vi sender deg også en melding når strømmen er tilbake.

 

2. Temperaturvarsling
Med temperaturvarsling får du beskjed om fare for frost, slik at du unngår skader og kan gjøre noe med det. Vi sender deg også melding når temperaturen er tilbake på normalt nivå. Dermed sparer du både penger og bekymringer.

 

3. Innbruddsvarsling
Med innbruddsvarsling vet du om det er ubudne gjester på besøk. Bevegelsessensorene kan skjelne mellom mann og mus. Er det en person vil du få beskjed med en gang - og tyven, får det travelt.

 

Alt dette er selvfølgelig tilgjengelig for deg gjennom enkle løsninger på Internett, SMS og Smartphone apps. Med DEFA Smartbase får du verktøy som enkelt tar vare på hytta, og sikrer deg en meget god helg.

 

ShareThis

 

Ønsker du å montere selv, eller la en elektriker gjøre jobben?

Vi har løsninger som passer ditt behov.

 


       
 
             
 

DEFA Base Unit DIY

DEFA Home Base Unit PRO
 

Markedets beste "gjør det selv" løsning.

Enkel montering, og mange muligheter.

 

For nybygg og rehabilitering. 

Monteres av en elektriker