Sikkerhet med Ring Hytta Varm

 

Hvert år meldes om ca 20.000 hytteskader i Norge, de fleste er av typen frost- eller vannskader som et resultat av bl.a frosne vannrør. Hvis slike skader ikke oppdages i tide, kan konsekvensene og kostnadene bli store. Det kan fort lønne seg å investere litt i sikkerhet.

 

Det å sikre hytte mot de fleste skadene er ikke så veldig komplisert. Det du ganske enkelt trenger er en GSM styringsenhet, litt tilleggsutstyr etter behov og et HyttaMi Premium abonnement. Dermed vil du kunne få et varsel fra hytte hvis noe skulle skje.

 

Enkelt å sikre seg mot frostskader

 

Innetemperaturens verste fiende er kombinasjonen kulde og vind. Dette tapper hytta fort for varme selv om den er godt isolert og man har termostatstyrt varme. Da er det greit å kunne få en beskjed hvis innetemperaturen når et kritiskt lavt nivå, før vannrørene fryser.

 

En del av Ring Hytta Varm-løsningene har innebygd temperaturvarsling, med andre ord vil du få beskjed hvis innetemperaturen på hytta når et kritisk lavt nivå. På din personlige side på hyttami.no legger du enkelt inn de personene som skal varsles ved lav innetemperatur. Varslene sendes som sms og/eller e-post.

 

Strømbrudd er alvorlig
 

Strømbrudd på ei hytte eller et fritidshus kan være alvorlig, spesielt hvis det er snakk om et lengre strømbrudd. I vinterhalvåret vil det være fare for at vann og vannrør fryser, og i sommerhalvåret er det fare for at innhold i både fryser og kjøleskap blir ødelagt.
 

Ved å bruke riktig utstyr i kombinasjon med vår ring hytta varm-tjeneste vil du få beskjed hvis det blir strømbrudd på hytta. Du vil også få beskjed når strømmen kommer tilbake. På din personlige side på hyttami.no legger du enkelt inn de personene som skal varsles ved strømbrudd. Varslene sendes som sms og/eller e-post.

ShareThis

 

Ønsker du å montere selv, eller la en elektriker gjøre jobben?

Vi har løsninger som passer ditt behov.

 


       
 
             
 

DEFA Base Unit DIY

DEFA Home Base Unit PRO
 

Markedets beste "gjør det selv" løsning.

Enkel montering, og mange muligheter.

 

For nybygg og rehabilitering. 

Monteres av en elektriker

 

 

 

 

Smart fjernstyring via sms, internett og app for iPhone og Android

 

Fjernstyring og overvåking av varme, temperatur og alarm skjer over GSM-nettet, man trenger ikke internettforbindelse på hytta får å få til dette. Alle våre nye produkter lar seg fjernstyre via apper for smarttelefoner. Gjennom enkle og oversiktlige styringspaneler har du full kontroll med din installasjon.

  

 

Enklere enn dette kan det ikke bli. Samtidig som du til enhver tid kan går inn og sjekke tingenes tilstand på hytta, vil våre produkter varsle deg hvis noe skulle oppstå:

 

Fare for frost

Siden det er kaldt i Norge store deler av året og en stor bekymring for mange hytteeiere er frostskader, våre løsninger varsler ved fare for frost. Disse temperaturgrensene bestemmer du selv.

Strømbrudd

Det er ganske mange strømbrudd i Norge, men heldigvis er de aller fleste veldig korte og ikke farlige. Alle DEFA-sentraler har innebygd backupbatteri slik at du blir varslet ved strømbrudd. Du blir også varslet når strømmen er tilbake.

Batterinivå på sensorer

Alle eksterne, trådløse sensorer og detektorer driftes av vanlige batterier og systemet varsler deg automatisk når det er på tide å bytte batterier.

Innbrudd

Alle DEFA sentraler kan brukes som en enkel alarm, skulle en av detektorene bli utløst vil du automatisk bli varslet.

 

 

HyttaMi på sosiale medier